Финска ја чека Македонија во Рихимаки

Машката репрезентација на Македонија по настапот на Мундијалот во Египет, ќе се врати во акција за квалификациите за ЕП 2022 година. Ракометната федерација на Финска...

Финска ја чека Македонија во Рихимаки

Машката репрезентација на Македонија по настапот на Мундијалот во Египет, ќе се врати во акција за квалификациите за ЕП 2022 година. Ракометната федерација на Финска...

ПОВЕЌЕ ВЕСТИ ОД МАКЕДОНИЈА

Поз Екипа Н П Р Л Б
1 12 12 0 0 36
2 12 8 0 4 24
3 12 6 1 5 19
4 12 5 1 6 16
5 12 5 0 7 15
6 12 3 1 8 10
7 12 1 1 10 4
Поз Екипа Н П Р Л Б
1 12 9 0 3 27
2 12 8 1 3 25
3 12 7 1 4 22
4 12 6 1 5 19
5 12 5 1 6 16
6 12 3 0 9 9
7 12 2 0 10 6
ПозЕкипаНПРЛБ
112111034
212100230
312100230
41291228
51280424
61271422
71251616
81250715
9123099
10123099
11122197
121211104
131210113

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 13 8 6 1 1
2 13 8 6 1 1
3 9 9 4 1 4
4 6 6 3 0 3
5 6 8 2 2 4
6 4 6 2 0 4
7 4 8 2 0 6
8 3 5 1 1 3

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 16 8 8 0 0
2 13 8 6 1 1
3 12 9 6 0 3
4 10 9 5 0 4
5 7 8 3 1 4
6 4 7 2 0 5
7 2 8 1 0 7
8 0 7 0 0 7

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 2 1 1 0 0
2 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0
4 0 1 0 0 1

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 2 1 1 0 0
2 0 0 0 0 0
3 0 0 0 0 0
4 0 1 0 0 1

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 8 4 4 0 0
2 7 5 2 3 0
3 4 6 1 2 3
4 4 6 1 2 3
5 2 2 1 0 1
6 1 3 0 1 2

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 8 6 4 0 2
2 7 4 3 1 0
3 6 5 3 0 2
4 4 4 2 0 2
5 3 5 1 1 3
6 0 4 0 0 4

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 8 4 4 0 0
2 8 5 4 0 1
3 6 4 3 0 1
4 4 5 2 0 3
5 2 5 1 0 4
6 0 5 0 0 5

Поз Екипа Б. Н П Р Л
1 6 3 3 0 0
2 6 5 3 0 2
3 4 3 2 0 1
4 3 2 1 1 0
5 3 5 1 1 3
6 0 4 0 0 4

Финска ја чека Македонија во Рихимаки

Машката репрезентација на Македонија по настапот на Мундијалот во Египет, ќе се врати во акција за квалификациите за ЕП 2022 година. Ракометната федерација на Финска...

Повеќе вести од првенства

пишува Билјана Благоеска Петрушева
#ФОТО/ВИДЕО

ПРЕСИНГ: Кога домашниот есап не излегува на пазар

Денот пол со возбудувања почна со директен дуел, Аргентина и Катар кои требаше да отстранат една од дилемите. Кој ќе биде поблиску до четвртфиналето. Играа први, а потоа Хрватска ќе можеше да знае што и одговара. Аргентина од самиот старт...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ГОЛМАН (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини, изборот за МВП на колото оваа полусезона беше на пауза. Но, затоа 24Ракомет, единствениот специјализиран спортски...

Гласајте за најдобар десен бек во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар лев бек во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар централен бек во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар голман во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар пивот во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобро десно крило во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобро лево крило во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар одбранбен ракометар во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар млад ракометар во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020

Гласајте за најдобар тренер во регуларниот дел од македонската Супер лига 2020