24Ракомет (www.24rakomet.mk), е кулминација на напорна работа и решителност на колектив која дели истата приказна. Повеќе од 15 години, страст и посветеност кон ракометната игра е причината за започнување на овој проект.

Повод, недостаток на специјализирани интернет страници на македонски јазик кои целосно се посветени на овој спорт. Желбата за задоволување на потребите на читателите, вљубеници во ракометот се наш приоритет. Недостатокот од вести и новини поврзани со секојдневните ракометни случувања ќе бидат главна мотивација за нашиот тим, а уникатноста на содржините кои ќе се обработуваат e  наша цел.

Многу љубов, труд, желба и малку среќа ја опишуваат судбината на овој портал, прв сериозен веб-портал посветен целосно на ракометот чие седиште се наоѓа во најракометниот град во светот, Скопје, во земја каде што ракометот е бр.1 спорт.

Голем ракометeн центар со многу пријатни луѓе и големи ракометни фанови желни за информации од својот омилен спорт.

 


www.24rakomet.mk е дел од 24Media Group

24Media Group – контакт
e-mail: contact@24media.com.mk

24rakomet – kонтакт:
e-mail: desk@24rakomet.mk

РЕДАКЦИЈА


Главен Уредник
Петар Шимлеша – petar@24rakomet.mk

Душко Андов
Влатко Мирчески
Тања Јовановска Антевска

РУБРИКА ИНТЕРВЈУ
Весна Николовска

КОЛУМНИСТ – „СЕДМЕРЕЦ“
Билјана Благоеска Петрушева


ФОТО УРЕДНИК


Кочо Сотировски
Денис Дуковски

 


СОРАБОТНИЦИ


Благоја Поповски
Ристе Нејкоски

 

24Ракомет на социјални мрежи

34,723фановикако
2,149следбенициследете
0претплатницисе претплатите