ИГРАЧ НА КОЛО

МВП на 11. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига – Иван Галевски (Алкалоид)

Голманот на Алкалоид, Иван Галевски, го доби признанието за најкорисен играч, односно МВП на 11. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига. Кадетскиот репрезентативен чувар на мрежата беше меѓу клучните поединци на мечот што Алкалоид...

ИДЕАЛЕН ТИМ НА 11. КОЛО ОД ПЛЕЈ-ОФ/АУТ ВО СУПЕР МАШКАТА ЛИГА (АНКЕТА)

Традицијата продолжува и екипата на 24Ракомет и годинава ви овозможува во секое коло да гласате за најдобрите ракометари по коло и во пролетниот дел од сезоната. Продолжуваат разигрувањата за титула и опстанок во елитната конкуренција,...

МВП на 10. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига – Александар Миленковиќ (Охрид)

Голманот на Охрид, Александар Миленковиќ, го доби признанието за најкорисен играч, односно МВП на 10. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига. Српскиот чувар на мрежата беше меѓу клучните поединци на мечот што Охрид го...

ИДЕАЛЕН ТИМ НА 10. КОЛО ОД ПЛЕЈ-ОФ/АУТ ВО СУПЕР МАШКАТА ЛИГА (АНКЕТА)

Традицијата продолжува и екипата на 24Ракомет и годинава ви овозможува во секое коло да гласате за најдобрите ракометари по коло и во пролетниот дел од сезоната. Продолжуваат разигрувањата за титула и опстанок во елитната конкуренција,...

МВП на 9. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига – Даниел Ацев (Вардар...

Голманот на Вардар Неготино, Даниел Ацев, го доби признанието за најкорисен играч, односно МВП на 9. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига. Велешанецот беше меѓу клучните ракометари на Вардар Неготино во високиот триумф над...

ИДЕАЛЕН ТИМ НА 9. КОЛО ОД ПЛЕЈ-ОФ/АУТ ВО СУПЕР МАШКАТА ЛИГА (АНКЕТА)

Традицијата продолжува и екипата на 24Ракомет и годинава ви овозможува во секое коло да гласате за најдобрите ракометари по коло и во пролетниот дел од сезоната. Продолжуваат разигрувањата за титула и опстанок во елитната конкуренција,...

МВП на 8. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига – Немања Ѓурашковиќ (Куманово)

Левиот бек на Куманово, Немања Ѓурашковиќ, го доби признанието за најкорисен играч, односно МВП на 8. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига. Црногорецот беше меѓу клучните ракометари во ремито на Куманово на домашен терен...

ИДЕАЛЕН ТИМ НА 8. КОЛО ОД ПЛЕЈ-ОФ/АУТ ВО СУПЕР МАШКАТА ЛИГА (АНКЕТА)

Традицијата продолжува и екипата на 24Ракомет и годинава ви овозможува во секое коло да гласате за најдобрите ракометари по коло и во пролетниот дел од сезоната. Продолжуваат разигрувањата за титула и опстанок во елитната конкуренција,...

МВП на 7. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига – Владимир Бојаниќ (Охрид)

Кружниот напаѓач на Охрид, Владимир Бојаниќ, го доби признанието за најкорисен играч, односно МВП на 7. коло од плеј-оф/аут во Супер машката лига. Охрид беше меѓу клучните ракометари во важниот триумф на тимот на Охрид...

ИДЕАЛЕН ТИМ НА 7. КОЛО ОД ПЛЕЈ-ОФ/АУТ ВО СУПЕР МАШКАТА ЛИГА (АНКЕТА)

Традицијата продолжува и екипата на 24Ракомет и годинава ви овозможува во секое коло да гласате за најдобрите ракометари по коло и во пролетниот дел од сезоната. Продолжуваат разигрувањата за титула и опстанок во елитната конкуренција,...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

СЕДМЕРЕЦ

СИТЕ