ИГРАЧ НА КОЛО

Симоноски: Знам дека можам уште подобро – ова признание е мотив повеќе

Младинскиот репрезентативец на Македонија и играч на тимот на Голден Арт КЛ 7, Кристијан Симоноски имаше добра полусезона за својот тим во Супер машката лига. Во првата сезона во суперлигашкото друштво ракометарите прикажаа добра...

ИЗБРАН ИДЕАЛНИОТ ТИМ – НАЈДОБРИТЕ ВО РЕГУЛАРНИОТ ДЕЛ ОД СУПЕРЛИГАТА (ФОТО)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, читателите на 24Ракомет го избраа идеалниот тим на полусезоната. 24Ракомет, единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот во соработка со нашите пријатели од „ИЗВОРСКА“...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ТРЕНЕР (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – МЛАД ИГРАЧ (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ДЕФАНЗИВЕЦ (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ГОЛМАН (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ПИВОТ (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ДЕСНО КРИЛО (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ДЕСЕН БЕК (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

ИЗБЕРЕТЕ ГО ОЛСТАР ТИМОТ ВО МАШКАТА СУПЕРЛИГА – ЦЕНТРАЛЕН БЕК (АНКЕТА)

По завршувањето на есенската полусезона, односно регуларниот дел од Суперлигата, го избираме идеалниот тим и МВП на полусезоната. Поради коронавирусот и многу одложени натпревари, а дел од нив не се одиграа во планираните термини,...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

СЕДМЕРЕЦ

СИТЕ