НАЈДОБРОТО ОД СУПЕРЛИГА

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ ПИВОТ НА СЕЗОНАТА ВО СУПЕРЛИГАТА (АНКЕТА)

По завршувањето на плеј-оф и плеј-аут фазата во Супер машката лига, го избираме идеалниот тим на сезоната. Единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот, 24Ракомет ќе ви овозможи да гласате за најдобрите ракометари во сезоната....

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРОТО ДЕСНО КРИЛО НА СЕЗОНАТА ВО СУПЕРЛИГАТА (АНКЕТА)

По завршувањето на плеј-оф и плеј-аут фазата во Супер машката лига, го избираме идеалниот тим на сезоната. Единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот, 24Ракомет ќе ви овозможи да гласате за најдобрите ракометари во сезоната....

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ ДЕСЕН БЕК НА СЕЗОНАТА ВО СУПЕРЛИГАТА (АНКЕТА)

По завршувањето на плеј-оф и плеј-аут фазата во Супер машката лига, го избираме идеалниот тим на сезоната. Единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот, 24Ракомет ќе ви овозможи да гласате за најдобрите ракометари во сезоната....

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ СРЕДЕН БЕК НА СЕЗОНАТА ВО СУПЕРЛИГАТА (АНКЕТА)

По завршувањето на плеј-оф и плеј-аут фазата во Супер машката лига, го избираме идеалниот тим на сезоната. Единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот, 24Ракомет ќе ви овозможи да гласате за најдобрите ракометари во сезоната....

ИЗБЕРЕТЕ ГО НАЈДОБРИОТ ЛЕВ БЕК НА СЕЗОНАТА ВО СУПЕРЛИГАТА (АНКЕТА)

По завршувањето на плеј-оф и плеј-аут фазата во Супер машката лига, го избираме идеалниот тим на сезоната. Единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот, 24Ракомет ќе ви овозможи да гласате за најдобрите ракометари во сезоната....

ИЗБЕРЕТЕ ГО ИДЕАЛНИОТ ТИМ НА СЕЗОНАТА ВО СУПЕРЛИГАTA (АНКЕТА)

По завршувањето на плеј-оф и плеј-аут фазата во Супер машката лига, го избираме идеалниот тим на сезоната. Единствениот специјализиран спортски портал посветен на ракометот, 24Ракомет ќе ви овозможи да гласате за најдобрите ракометари во сезоната....

МВП НА 12. КОЛО ОД СУПЕРЛИГА – МИЛАН ЃУКИЌ (ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР)

Десното крило на Еурофарм Пелистер, Милан Ѓукиќ, со вашите гласови го избравте за МВП, односно најкорисен играч на 12. коло од суперлигашкото разигрување за титула и за опстанок. Српскиот интернационалец беше меѓу најдобрите поединци, во...

МВП НА 11. КОЛО ОД СУПЕРЛИГА – ВАСИЛИЈЕ КАЛУЃЕРОВИЌ (МЕТАЛУРГ)

Левиот бек на Металург, Василије Калуѓеровиќ, со вашите гласови го избравте за МВП, односно најкорисен играч на 11. коло од суперлигашкото разигрување за титула и за опстанок. Црногорскиот интернационалец беше меѓу најдобрите поединци, во значајната...

МВП НА 10. КОЛО ОД СУПЕРЛИГА – НИКОЛА ПОТИЌ (ПРОЛЕТ)

Десниот бек на Пролет, Никола Потиќ, со вашите гласови го избравте за МВП, односно најкорисен играч на 10. коло од суперлигашкото разигрување за титула и за опстанок. Српскиот интернационалец беше меѓу најдобрите поединци, во значајната...

МВП НА 9. КОЛО ОД СУПЕРЛИГА – ИГОР МРШУЉА (ЈУНИОР КВ)

Средниот бек на Јуниор КВ, Игор Мршуља, со вашите гласови го избравте за МВП, односно најкорисен играч на 9. коло од суперлигашкото разигрување за титула и за опстанок. Игор Мршуља беше меѓу најдобрите поединци, во...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

СЕДМЕРЕЦ

СИТЕ