Јан 16 20:30 ГРУПА Г 2022/2023 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА ХРВАТСКА 36 МАРОКО 24 Јан 17 18:00 ГРУПА Г, IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ЕГИПЕТ 35 САД 16 Јан 17 20:30 ГРУПА Ф, III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ХОЛАНДИЈА 26 НОРВЕШКА 27 Јан 17 18:00 ГРУПА Ф 2022/2023 МАКЕДОНИЈА 26 АРГЕНТИНА 35 Јан 17 18:00 ГРУПА Е 2022/2023 АЛЖИР 21 ГЕРМАНИЈА 37 Јан 17 20:30 ГРУПА Е, III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 КАТАР 24 СРБИЈА 34 Јан 17 20:30 ГРУПА Х 2022/2023 ТУНИС 21 ДАНСКА 34 Јан 18 18:42 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ШПАНИЈА 27 ПОЛСКА 23 Јан 18 18:36 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ПОРТУГАЛИЈА 28 БРАЗИЛ 28 Јан 19 08:16 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 КАТАР 30 ХОЛАНДИЈА 32 Јан 18 18:43 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ШВЕДСКА 37 УНГАРИЈА 28 Јан 18 18:40 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ФРАНЦИЈА 35 ЦРНА ГОРА 24 Јан 18 18:39 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ЗЕЛЕН 'РТ 30 ИСЛАНД 40 Јан 18 18:33 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ИРАН 21 СЛОВЕНИЈА 38 Јан 19 08:18 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ЕГИПЕТ 33 БЕЛГИЈА 28 Јан 19 08:17 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 САД 27 БАХРЕИН 32 Јан 19 08:22 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 НОРВЕШКА 31 СРБИЈА 28 Јан 19 08:21 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ДАНСКА 32 ХРВАТСКА 32 Јан 19 08:20 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ГЕРМАНИЈА 39 АРГЕНТИНА 19 Јан 20 17:11 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА ЦРНА ГОРА 20 ПОЛСКА 27 Јан 20 17:10 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА ИСЛАНД 30 ШВЕДСКА 35 Јан 20 17:08 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ИРАН 29 ФРАНЦИЈА 41 Јан 20 17:07 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 БРАЗИЛ 25 УНГАРИЈА 28 Јан 20 17:06 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 СЛОВЕНИЈА 26 ШПАНИЈА 31 Јан 20 17:04 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ПОРТУГАЛИЈА 23 ЗЕЛЕН 'РТ 35 Јан 20 17:14 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 СРБИЈА 28 АРГЕНТИНА 22 Јан 20 17:13 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 БАХРЕИН 22 ЕГИПЕТ 26 Јан 20 17:19 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ХОЛАНДИЈА 26 ГЕРМАНИЈА 33 Јан 20 17:18 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 КАТАР 17 НОРВЕШКА 30 Јан 20 17:15 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА ХРВАТСКА 34 БЕЛГИЈА 26 Јан 22 21:45 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ФРАНЦИЈА 28 ШПАНИЈА 26 Јан 22 16:27 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ШВЕДСКА 32 ПОРТУГАЛИЈА 30 Јан 22 16:25 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ИРАН 22 ПОЛСКА 26 Јан 22 16:24 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 БРАЗИЛ 37 ИСЛАНД 41 Јан 22 16:22 II ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ЗЕЛЕН 'РТ 30 УНГАРИЈА 42 Јан 22 16:21 I ГРУПА - ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА ЦРНА ГОРА 23 СЛОВЕНИЈА 31 Јан 20 17:20 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 САД 24 ДАНСКА 33 Јан 23 15:53 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 КАТАР 22 АРГЕНТИНА 26 Јан 23 15:59 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ГЕРМАНИЈА 26 НОРВЕШКА 28 Јан 23 15:58 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 ЕГИПЕТ 25 ДАНСКА 30 Јан 23 15:57 III ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 СРБИЈА 32 ХОЛАНДИЈА 30 Јан 23 15:56 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 МУЛТИФУНКЦИОНАЛНА АРЕНА БУДИМПЕШТА ХРВАТСКА 43 БАХРЕИН 32 Јан 23 15:55 IV ГРУПА-ГЛАВНА ФАЗА 2022/2023 САД 24 БЕЛГИЈА 22

ГЛАВНА ФАЗА ГРУПА I

ПозЕкипаGDНПРЛБ.
131550010
22554018
32553026
4-452034
5-2851042
6-4950050

Група А

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1263006
202014
3-151022
4-110030

Група Е

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1213006
2182014
3-91022
4-300030

ГЛАВНА ФАЗА ГРУПА II

ПозЕкипаGDНПРЛБ.
131550010
2153026
31153026
4-1151133
5-1351133
6-1951042

Група Б

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1243006
2192014
3-81022
4-350030

Група Ф

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1243006
2192014
3-121022
4-310030

ГЛАВНА ФАЗА ГРУПА III

ПозЕкипаGDНПРЛБ.
130550010
23054018
31453026
4252034
5-4351042
6-3350050

Група Ц

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1503006
252014
3-11022
4-540030

Група Г

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1393006
2212014
3-361022
4-240030

ГЛАВНА ФАЗА ГРУПА IV

ПозЕкипаGDНПРЛБ.
14454109
23254018
32853117
4-2352034
5-4951042
6-3250050

Група Д

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1152014
2112014
332014
4-290030

Група Х

ПозЕкипаGDПРЛБ.
1433006
2-131113
3-151022
4-150121