Забавник

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Никола Даниловски: Посакувам да бидеме првата генерација што се пласирала на младинско Светско првенство

Годинава која изминува, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен, возбудувањата не недостасуваа. Голманот на…

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Маја Трпковска: Четвртфиналето во Челинџ Купот беше голем успех, посакувам да одиме чекор напред

Годинава која изминува, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен возбудувањата не недостасуваа. Ракометарката на Вардар…