Среќен роденден Васко!

Најискусниот ракометар во редовите на Пелистер, пивотот Васко Димитровски денеска ќе слави роденден. Димитровски е дел од Пелистер уште од 2003 година, а денеска тој ќе го прослави својот 37 роденден.

Роденден има и Украинецот Павло Гурковски. Тој е играч на екипата на Мотор Запорожје. Денеска ќе наполни 34 години.

Среќен роденден Васко и Павло!