ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Последниот ден од годината е ден за одмор

Ракометарките и ракометарите конечно добија шанса да одморат, па денеска нема да има ниту еден натпревар.

Сите ќе одморат и нема да играат така што ова ќе биде мирен ден.

На 31 декември имаше закажана средба во Украина, но таа е одложена така што денеска нема да се игра ракомет, па и на клупски и на репрезентативен план следува одмор.