ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Сиромашен понеделник со само неколку меча

После возбудливиот викенд во кој се играше речиси насекаде, денеска на програмата се само неколку дуели во дел од земјите од Европа.

Денеска ќе се игра само во шампионатите во Турција, Русија, Шведска, ќе има и еден дуел од Бундес лигата каде што Балинген на свој тере ќе го пречека Лемго.

Во рамки од Втората Бундес лига ќе се одиграат два интересни дуели.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ:

14:00 АНАДОЛУ – ТЕКИРДАГ (ТУРЦИЈА)

15:30 АСТРАХАНОЧКА – ЛУЧ (РУСИЈА)

16:30 ДИНАМО – АГУ АДИФ (РУСИЈА)

19:00 БАЛИНГЕН – ЛЕМГО (БУНДЕС)

19:00 ЛУГИ – КАРЛСКРОНА (ШВЕДСКА)

19:30 ВЕСТФАЛЕН – ЛИНГЕН (БУНДЕС 2)

19:30 ПОТСДАМ – ХАГЕН (БУНДЕД 2)