Турнир за најмладите во Скопје, гостува и Пик Сегед

Од денеска до недела во салата во ОУ „Круме Кепески“ во Скопје ќе биде одржан турнир во две генерации и тоа 2002 и 2004.

Се работи за турнир на кој учество ќе земат екипите на КЛ 7, Вардар, Металург и Еурофарм Пелистер од Македонија и Пик Сегед од Унгарија.

Ќе има многу интересни средби така што ова ќе биде одлична можност за проверка на најмладите во период кога екипите стартуваат со подготовките за пролетниот дел од сезоната.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

ПЕТОК, 24 ЈАНУАРИ

16:00 ч

МЕТАЛУРГ – ВАРДАР (генерација 2004)

18:00 ч

КЛ7 – МЕТАЛУРГ (генерација 2002)

19:30 ч

КЛ7 – МЕТАЛУРГ (2004)

САБОТА, 25 ЈАНУАРИ

09:30 ч

ПИК СЕГЕД – ВАРДАР (2004)

11:00 ч

ПИК СЕГЕД – ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР (2002)

12:30 ч

КЛ7 – ПИК СЕГЕД (2004)

16:30 ч

МЕТАЛУРГ – ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР (2002)

18:00 ч

КЛ7 – ВАРДАР (2004)

19:30 ч

КЛ7 – ПИК СЕГЕД (2002)

НЕДЕЛА, 26 ЈАНУАРИ

09:30 ч

ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР – КЛ7 (2002)

11:00 ч

МЕТАЛУРГ – ПИК СЕГЕД (2004)

12:30 ч

ПИК СЕГЕД – МЕТАЛУРГ (2002)