Несекојдневна ситуација: Уживаше гледајќи го ПСЖ додека му правеа фризура на трибини (ФОТО)

Натпреварот меѓу ПСЖ и Ним одигран во рамки на најсилната лига на Франција предизвика многу внимание, а имаше и интересни моменти на трибините.

Еден навивач имаше несекојдневна можност да заштеди на време бидејќи додека го следеше овој натпревар можеше и да добие нова фризура.

Како изгледаше овој момент можете да видите на фотографијата. Дефинитивно несекојдневна ситуација.