Додека другите почнуваат со тренинзи тие уживаат уште на одмор (ФОТО)

Поголем број на екипи почнаа со подготовките за новата сезона и веќе засилено работат на фаќањето на ритам, но има и такви тимови кои уште се на одмор.

Меѓу нив е и женскиот тим на Ростов Дон. Ракометарките се на одмор и секојдневно објавуваат фотографии како уживаат на плажа.