Дибиров „маскиран“ оди во маркет – ќе го препознаете ли? (ФОТО)

Тимур Дибиров како и сите други спортисти, на социјалните мрежи порачува да се седи дома во време кога коронавирусот се шири со голема брзина.

Според препораките на властите, од дома треба да се излегува само до маркет или аптека.

Рускиот интернационалец на социјалните мрежи објавија фотографија како се подготвува да оди во набавка.

Би го препознале ли левото крило со капа, ракавици и заштитна маска?