ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ: Стартува ново суперлигашко коло, ќе има братски двобој во Битола

Денеска ќе стартува третото коло во Суперлигата со дуелот во Битола, меѓу Еурофарм Пелистер и Еурофарм Пелистер 2 од 17:00 часот.

Од интернационалците на терен ќе бидат Зорица Десподовска, Даниел Дупјачанец и Јована Мицевска, кои имаат обврски во своите национални шампионати.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ:

19:00 ТОРЕЛАВЕГА – БИДАСОА ИРУН (ШПАНИЈА)

20:05 БАРСЕЛОНА – УЕСКА (ШПАНИЈА)

21:30 ЛА РИХА – ГРАНОЉЕРС (ШПАНИЈА)

18:30 ВЕСТ ВИЕН – ТИРОЛ (АВСТРИЈА)

19:00 ГРАЦ – ФЕРЛАХ (АВСТРИЈА)

19:30 РУДАР – ДУБРАВА (ХРВАТСКА)

20:00 СИЛКЕБОРГ – ФРЕДЕРИЦИЈА (ДАНСКА)

20:00 СЕСОН РЕН – СЕН РАФАЕЛ (ФРАНЦИЈА)

20:00 ШАРТ – ИВРИ (ФРАНЦИЈА)

20:00 ЛИМОЖ – ТУЛУЗ (ФРАНЦИЈА)

20:30 КРЕТЕЈ – ШАМБЕРИ (ФРАНЦИЈА)

20:30 БОРДО – ВИЛЕРБАН (ФРАНЦИЈА)

20:00 ДИЖОН – БУ ДЕ ПЕЖ (ФРАНЦИЈА)

20:30 ПАРИЗ – БЕЗАНСОН (ФРАНЦИЈА)

20:30 ПЛАН ДЕ КУК – НИЦА (ФРАНЦИЈА)

20:30 ТУЛОН – НАНТ (ФРАНЦИЈА)

19:30 ЕСЕН – МОТОР ЗАПОРОЖЈЕ (ГЕРМАНИЈА)

19:30 ХАГЕН – АЈЗЕНАХ (ГЕРМАНИЈА)

18:30 ТАТАБАЊА – ЧУРГО (УНГАРИЈА)

17:00 ДЕБРЕЦИН – ДУНАЈВАРОШ (УНГАРИЈА)

17:00 ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР 2 – ЕУРОФАРМ ПЕЛИСТЕР (МАКЕДОНИЈА)

18:00 КОБЕРЖИЦЕ – КОЖАЛИН (ПОЛСКА)

16:00 ЧСМ БУКУРЕШТ – ВАСЛУИ (РОМАНИЈА)

16:00 СУЧЕАВА – ТЕМИШВАР (РОМАНИЈА)

18:00 ИВАНЧНА ГОРИЦА – СЛОВАН (РОМАНИЈА)

18:30 ЛОКА – ДОБОВА (СЛОВЕНИЈА)

20:00 КРШКО – ТРИМО ТРЕБЊЕ (СЛОВЕНИЈА)

19:00 ХАЛБИ – САВЕХОФ (ШВЕДСКА)

19:00 СКОВДЕ – ХАМАРБИ (ШВЕДСКА)

19:00 КРИСТЈАНШТАД – СКАРА (ШВЕДСКА)

14:00 ЈЕНИМАЛЕ – АНАДОЛУ УНИВЕРЗИТЕТ (ТУРЦИЈА)