Виена обоена во „црвено-жолто“ (ФОТОГАЛЕРИЈА)

Ракометарите на Македонија ќе имаат огромна поддршка од трибините во Штадхале на средбата против Чешка и денеска може да направат голем чекор напред во изборувањето на втор круг на Европското првенство.

Средбата почнува од 16 часот, а Виена е веќе обоена во „црвено-жолто“. Сите се подготвени за она што претстои, а дека ќе има жешки фанови може да се види и од фотографиите во продолжение.

Навивачите ќе дадат безрезерна поддршка, па на ракометарите е само да го покажат најдоброто на теренот.

Колку е интересно и убаво да се биде денес во Виена погледнете низ фотографиите.

 • fan zona 2 (1 of 13)
 • fan zona 2 (1 of 13)
 • fan zona 2 (2 of 13)
 • fan zona 2 (3 of 13)
 • fan zona 2 (4 of 13)
 • fan zona 2 (5 of 13)
 • fan zona 2 (6 of 13)
 • fan zona 2 (7 of 13)
 • fan zona 2 (8 of 13)
 • fan zona 2 (9 of 13)
 • fan zona 2 (10 of 13)
 • fan zona 2 (11 of 13)
 • fan zona 2 (12 of 13)
 • fan zona 2 (13 of 13)
 • fan zona 21 (1 of 12)
 • fan zona 21 (2 of 12)
 • fan zona 21 (3 of 12)
 • fan zona 21 (4 of 12)
 • fan zona 21 (5 of 12)
 • fan zona 21 (6 of 12)
 • fan zona 21 (7 of 12)
 • fan zona 21 (8 of 12)
 • fan zona 21 (9 of 12)
 • fan zona 21 (10 of 12)
 • fan zona 21 (12 of 12)
 • fan zona 21 (11 of 12)