таг: алем тоскиќ

Екс-пивот на Вардар стана играч-тренер во Унгарија

Екипата на Чурго, која се натпреварува во најсилната лига на Унгарија доби засилување и во стручниот штаб, откако претходно доби и на засилување и...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ