Македонија со две селекции тргнува на кадетскиот турнир во Автокоманда

Од денеска до петок во салата „Автокоманда“ пет репрезентации ќе се најдат во битка за трофејот на кадетскиот турнир.

Исто како и лани и годинава Македонија е претставувана од две селекции, кои уште денеска ќе се најдат на терен. Тука се и гостите од Србија, Бугарија и БиХ, па секој ќе одигра против секого по еден меч.

За денеска се најавени две средби, а утре ќе има четири меча (два наутро, два навечер), а задутре три, по што в петок наутре двете селекции на Македонија ќе го затворат турнирот.

КАДЕТСКИ ТУРНИР

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ

18:00ч

МАКЕДОНИЈА Б – СРБИЈА

20:00ч

МАКЕДОНИЈА А – БУГАРИЈА

СРЕДА, 11 ДЕКЕМВРИ

10:00ч

БИХ – СРБИЈА

12:00ч

МАКЕДОНИЈА Б – БУГАРИЈА

18:00ч

БИХ – БУГАРИЈА

20:00ч

МАКЕДОНИЈА А – СРБИЈА

ЧЕТВРТОК, 12 ДЕКЕМВРИ

10:00ч

БУГАРИЈА – СРБИЈА

12:00ч

БИХ – МАКЕДОНИЈА Б

18:00ч

МАКЕДОНИЈА А – БИХ

ПЕТОК, 13 ДЕКЕМВРИ

10:00ч

МАКЕДОНИЈА А – МАКЕДОНИЈА Б