Кога фановите ќе дојдат на помош… (ВИДЕО)

За ракометарките на Рамницу Влчеа нема зима, барем кога се во прашање навивачите. Тие се покажаа во одлично издание на тренинг кампот откако се појавија и ги изненадија во текот на минатата седмица.

Десетина навивачи патуваа околу 300 километри до Чејле Градиште и направија одличен потег бидејќи им покажаа на сите ракометарки колку им значат.

Како изгледаше средбата можете да погледнете во видеото.