Гедбан во елемент во Шпанија (ВИДЕО)

Поранешниот голман на Вардар, Калифа Гедбан дебитираше во шампионатот на Шпанија. Тој покажува дека е во добра форма.

На првите средби за Адемар Леон демонстрира игра каква што во последната сезона во Вардар не можеше да се види од него.

Тоа може да се види и од видеото во продолжение. Очигледно му одговара во Асобал лигата.