Бутел Скопје ќе го предизвика Металург, Алкалоид на мегдан со Скопје

Од денеска до понеделник на програмата ќе бидат натпреварите од младинските лиги во машка и женска конкуренција.

Најинтересно би требало да биде вечерва во Автокоманда, каде што ќе се соочат екипите на Металург и Бутел Скопје.

Во групата А, Скопје ќе гостува кај Алкалоид, додека Пролет оди на мегдан на Вардар в недела.

Двете битолски екипи гостуваат покрај езерото, а прилепчани ќе имаат незгоден ривал во Младост Богданци.

Младинци, 2 коло, распоред:

Група А
06/11, 12:00 часот, Алкалоид – Скопје
07/11, 17:00 часот, Вардар – Пролет

Група Б
05/11, 19:30 часот, Металург – Бутел Скопје
06/11, 17:30 часот, Голден Арт – Борец
06/11, 12:00 часот, Јуниор КВ – Металург РА

Група В
07/11, 15:00 часот, Струга – Еурофарм Пелистер 2
06/11, 14:30 часот, Енхалон – Еурофарм Пелистер
Охрид слободен

Група Г
07/11, 14:00 часот, Младост Богданци – Прилеп
06/11, 17:00 часот, Тиквеш – Радовиш
Партизан Гевгелија слободен

Младинки, 2 коло, распоред:

Група А
07/11, 14:00 часот, Чаир – Струма
07/11, 14:30 часот, Вардар – Спартак

Група Б
08/11, 20:00 часот, Кузман Вардар – Овче Поле СУ
07/11, 12:00 часот, Металург – Куманово