Андоновски не е веќе ерген – ја запроси девојката на романтичен начин покрај пирамидите (ФОТО)

Капитенот на Охрид ќе има голема причина за частење во клубот на стартот на подготовките за новата сезона.

Крсте Андоновски не е повеќе ерген, откако ја запроси долгогодишната девојка Емилија Руменовска.

Романтичното запросување се случи на одмор во Египет, токму покрај египетските пирамиди.