таг: собир

Сениорките на нов собир во Автокоманда

По собирот што се одржа во Куманово, женската сениорска репрезентација составена од играчите од нашата лига, се наоѓа на нов собир. Селекторот Симе Симовски работи...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ