таг: александрина барбоса

„Во клубот веста за мојата бременост не беше добро прифатена“

Левиот бек на екипата на Нант и репрезетнацијата на Шпанија, Александрина Барбоса за шпанската „Марка“ зборуваше за нејзината нова улога како мајка. Таа истакна...

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ