ОД НАВИВАЧКИ АГОЛ

ОД НАВИВАЧКИ АГОЛ: На север ништо ново, на југ стара приказна !

Кумата моја живее на север, во Осло, Норвешка, доаѓа двапати на југ, дома во Скопје. Ја сакам многу, светски човек е! Била во безмалку 150 земји на планетава. Најчесто таму каде што нешто не чини,...

ОД НАВИВАЧКИ АГОЛ: Вардар уште е европски шампион!

Помина една година од денот за историја на Вардар. Сеќавањата за ланската титула се сè уште свежи, а како ги гледаме повторно сликите, снимките и натписите, емоциите се исти и подеднакво силни. А Вардар. Вардар...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

СЕДМЕРЕЦ

СИТЕ