ИНТЕРВЈУ

ЕКСКЛУЗИВНО „РЕТРОРАКОМЕТ“ со Стевче Алушовски: Да успееме преку проектот „Страст за ракомет “ да направиме нови генерации врвни ракометари!

13 Титули во македонското првенство, 10 освоени Купови на Македонија, 245 настапи за репрезентацијата на…