Французинот сериозно си ја сфати работата: Како новиот вардарец Кантегрел учи македонски јазик (ФОТО)

Францускиот чувар на мрежата Робин Кантегрел во следните две сезони ќе го брани голот на европскиот шампион Вардар.

Тој се подготвува за доаѓањето во македонската метропола и веќе започнал да го учи нашиот јазик.

Подготовките на Вардар пред новата сезона ќе започнат на 18 јули, па ќе можеме да се увериме во Скопје колку Кантегрел научил македонски.