Ракометарите кршеа лепче…кај кого се падна паричката? (ФОТО)

Машката сениорска репрезентација ги привршува подготовките за претстојниот настап на Европското првенство.

Нашите ракометари секоја година празниците најчесто ги минуваат надвор од Македонија без своите семејства, а годинава во Словенија беше испочитувана и традицијата за кршење на лепче.

Паричката му се „падна“ на кондицискиот тренер Петар Баснарков…