Никој не смее да ескивира – Тренерот со е-тротинет ги следи во чекор ракометарите (ВИДЕО)

Во екипата на Нанси ниту еден ракометар не смее да ескивира на тренинзите. Додека траат подготовките кои се одвиваат на атлетска патека тренерот има начин како да ги следи во чекор сите играчи.

Тој со помош на е-тротинет е постојано во чекор и до нив така што сите мораат да одработат според планираното.

Ова е дефинитивно одличен момент, па тренерот постојано може да биде до своите ракометари.

Coaching 2.0 du GNMHB

🏃‍♂️ Comment être au plus proche de ses joueurs lors des tours de piste … ? 🛴😆

Публикувахте от Grand Nancy Métropole Handball в Понеделник, 3 август 2020 г.