Не може да ги тренира ракометарите, но прави одличен леб (ФОТО/ВИДЕО)

Кондицискиот тренер на екипата на екипата на Кадетен Шафхаузен, Aљоша Удовц им има зададено задачи на ракометарите кои треба да ги одработуваат во домашни услови, а тоа му остава многу простор за слободно време.

За разлика од поголемиот дел ракометари и тренери, тој е еден од оние кои решија да се докажат во кујната.

Покажа дека знае да направи добро тесто и да се снајде како пекар.

На крајот производот беше добро направен и испечен леб, а како изгледаше целата процедура можете да видите во продолжение на пост на инстаграм профилот на тимот на Кадетен Шафхаузен.