Кој се плаши најмногу од игли?

Спортистите важат за храбри луѓе, но секогаш се наоѓа некој исклучок односно спортист кој има некаква фобија.

За ракомерот на ПИК Сегед, Станислав Кашпарек му е страв од игли, а овој страв беше опишан со помош на карикатура.

Секоја недела се објавува една најинтересна, а овој пат е на ред Кашпарек, па сите се прашуваат дали и самиот се смеел кога ја видел.