Координација, шут, прецизност… сè на едно место (ВИДЕО)

Екипата на Кил во новата сезона влегува со уште поголеми амбиции од претходната.

Тимот е засилен, а веќе се работи за новата сезона така што се прави сè за да може ракометарите најдобро што може подготвени да го дочекаат стартот на шампионатот.

Еден од поискусните во тимот Вајнхолд покажа како е на почетокот кога се тренира и координција, шут, прецизност во ситуација која не е воопшто лесно да се бие кон противничкиот гол.

Погледнете!