Карачиќ го намести нишанот на „снајперот“ (ФОТО)

Еден од играчите кои засекогаш ќе останат во срцата на навивачите на Вардар, Игор Карачиќ и понатаму го привлекува вниманието со секој свој потег.

Тој се подготвува за новата сезона како играч на Келце, а покрај многуте акции за тим билдинг, покажа дека може да биде и одличен стрелец.

Демонстрираше како се снаоѓа во пукање и дефинитивно го намести нишанот за новата сезона.