Како на видео игра: Каде е точката, таму е и финтата, собираме поени (ВИДЕО)

Уште едно интересно видео кое исто така заслужува да добие внимание со оглед на тоа што истото делува како видео игра.

Ракометарката прави финта покрај столче, но оди кон местото каде што се појавува точката и нормално собира поени.

Дефинитивно интересна идеја, а видеото заслужува да биде видено неколкупати.