Денеска на терените: Франција против Шпанија за убаво затворање на уште еден олимписки ден

Селекциите на Франција и Шпанија го затвораат новиот олимписки ден на ракометните натпревари, а тие играат од 14:30 часот.

Французинките влегуват како мали фаворитки на овој дуел и тие ќе се обидат да стигнат до нова победа. Сепак, и Шпанија ќе има што да покаже, па ова сигурно ќе биде дуел на кој ќе има што да се види.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

09:00ч

ХРВАТСКА – СЛОВЕНИЈА (Пријателска средба, кадети)

09:15ч

ЈУЖНА КОРЕЈА – ХОЛАНДИЈА (Олимписки игри, жени)

12:30ч

АНГОЛА – НОРВЕШКА (Олимписки игри, жени)

14:30ч

ФРАНЦИЈА – ШПАНИЈА (Олимписки игри, жени)