Денеска на терените: После бурниот викенд, мирен понеделник

За денеска се најавени само неколку средби низ Европа со оглед на тоа што поголемиот дел од натпреварите беа одиграни вчера.

Се играа неколку натпревари од завршницата на Куповите така што денеска следуваат само мал број на натпревари.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

15:00ч

АКБУЗАТ – КАУСТИК (Русија, Супер лига, плеј-аут)

18:00ч

ФЕРЕНЦВАРОШ – ТАТАБАЊА (Унгарија 1)

ВЕСПРЕМ – ЃЕНЃЕШ (Унгарија 1)

ТАГАНРОГ – ЧЕЛЈАБИНСК (Русија, Супер лига, плеј-аут)

19:00ч

ИВРИ – ТРЕМБЛЕ (Франција 1)

19:30ч

АЛПЛА ХАРД – БАРНБАХ (Австрија 1, плеј-оф)

ТИРОЛ – БРЕГЕНЦ (Австрија 1, плеј-оф)