Забавник

ШТО МИ ЈА ОДБЕЛЕЖА 2016 ГОДИНА – Наташа Антиќ: Трансферот во Романија е шанса за голем напредок во мојата кариера

Годината што ја испративме, беше исполнета со многу ракомет. Дали клупски, или репрезентативен, возбудувањата не недостасуваа. Голманката…