таг: роберто гарсија парондо

Шпанските тренери се на цена, ги поседуваат сите титули по континенти

Тренерите од Шпанија доминираат и понатаму особено кога се работи за освојувањето на титулите на големите натпреварувања. Сите четири шампионати во моментов ги поседуваат селектори...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ