таг: рк шарт

„Крвникот“ на Вардар замина во пензија на 28 години!

Некогашниот туниски репрезентативец Ваел Жалуз реши да ја заврши кариерата на само 28 години. По неколку години борба со повредите и проблемите, тој се...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ