таг: рк скандерборг

СКАНДАЛОЗНО: Ракометарки во Данска играат за 1600 евра годишно?!

Екипата на Скандерборг две години не им плаќа осигирување на своите ракометарки. Според договорот до кој дојде телевизијата ТВ2 јасно може да се види...

МАГАЗИН

СИТЕ

ПРВЕНСТВА

СИТЕ

ТРАНСФЕРИ

СИТЕ

ИНТЕРВЈУ

СИТЕ