Школа за ракомет: Прво загревање (во домашни услови), потоа игра (ВИДЕО)

Во време на коронавирусот и пауза секое видео кое е поврзано со ракометот привлекува внимание, па и од ова детенце кое покажа неколку интересни вежби за загревање во домашни услови.

Дел од вежбите се без, а дел со топка така што ова е добра можност за да се научи некоја нова вежба и да се искористи додека не биде дозволено враќање во салите.

Погледнете го видеото и видете дали можете некоја од овие вежби да ја искористите.