Се помалку ергени во репрезентацијата – се ожени и Бојан Маџовски (ФОТО)

Во редот на ракометарите кои не се повеќе ергени од ова лето е и еден од членовите на Еурофарм Пелистер.

Станува збор за левото крило Бојан Маџовски, кој се ожени со долгогодишната девојка Надица Ристова.

На свадбената веселба што се оджрва вечерва во еден од скопските ресторани, беа присутни многу од колегите на Маџовски.

Левото крило нема да има време за меден месец бидејќи веќе стартуваа подготовките со битолската екипа.