Се грижат за своите фанови: Ги изненадија пензионерите покрај езеро (ФОТО)

Претставници на клубот Савехоф од Шведска приредија вистинско изненадување за лојални фанови, кои се веќе во пензија.

За највозрасните навивачи кои сега живеат на куќа покрај езеро дистанцирајќи се од градот каде има многу жители тие имаа големо благодарам бидејќи секогаш се на нивните натпревари.

Сега кога не се игра тие одлучија да им возвратат и затоа ги посетија и поминаа еден ден со нив очекувајќи го враќањето на теренот на ракометарите и ракометарките.