Пред да дојде во Вардар, Гаџа полни батерии на хрватските острови (ФОТО)

Хрватскиот репрезентативец Анте Гаџа ќе биде едно од новите засилувања за европскиот првак Вардар во новата сезона.

Средниот бек летниот одмор го минува на хрватските острови Хвар и Вис, заедно со понежната половина.

Гаџа ќе се појави на подготовките на „црвено-црниот“ тим што ќе започнат на 18 јули во Скопје.