Прво одмор, плажа, вода, сонце… потоа на тренинг (ФОТО)

Летото веќе почна, а докази за тоа се фотографиите кои се во сè поголем број. Има голем број на ракометари и ракометарки кои веќе се на сончање и во вода со цел собирање енергија за новите напори.

Една од ракометарките е ветеранката Катрин Лунде која со своето семејство уживаше во Норвешка и така најавува враќање на терените и продолжување на својата кариера.

 

View this post on Instagram

 

Sommer ☀️

A post shared by Katrine Lunde (@katrinelundenorway) on