На работа, на труд…Сите заедно за подобра форма (ВИДЕО)

Ракометната федерација на Казахстан се погрижи сите да можат да добијат одредени вежби кои би се користеле за  да може да се одржува формата.

Во едно видео можат да се видат повеќе ракометарки кои тренираат, а се работи за репрезентативки на оваа земја.

Можете да погледнете и да видите повеќе различни корисни вежби.