Лазаров го скрати списокот, без Талески на Медитеранските игри

Селекторот на машката ракометна репрезентација Кирил Лазаров го објави списокот на ракометари кои ќе настапат на Медитеранските игри во Оран, Алжир.

Од списокот отпадна Филип Талески, а на позицијата лев бек ќе играат Атанасијевиќ, Мишевски, Младеновиќ и Ѓорговски.

Покрај Талески од поширокиот список отпаднаа уште и Дарко Кондев, Иван Галевски и Мартин Поповски. Собирот на репрезентацијата е на 13. јуни во хотел Карпош.