Како изгледале Лазаров, Кузмановски, Пешевски, сестрите Ѓорѓиевски…кога биле мали (ФОТО)

Додека низ светот се шири коронавирусот, спортисти не се активни на терените, туку на социјалните мрежи.

На Инстаграм имаат нов „челинџ“ кој е наречен „како изгледаше кога беше мал/а“. Повеќе ракометари и ракометарки го прифатија овој предизвик и објавија фотографии од нивното детство.

Погледнете како изгледале Кире и Филип Лазаров, Елена Ливриниќ, Стефанија Мишевска, браќата Бојан и Борјан Маџовски, Жарко Пешевски, Филип Кузмановски, сестрите Душица и Елена Ѓорѓиевски, Мартин Велковски, Матеја Серафимова…

Душица и Елена Ѓорѓиевски
Кире Лазаров
Филип Кузмановски
Филип и Кире Лазарови
Елена Ливриниќ
Бојан и Борјан Маџовски
Матеја Серафимова
Стефанија Мишевска
Жарко Пешевски
Мартин Велковски