Ден 4: Исланд и Холандија ќе биде дерби, но за обложувачниците Исланѓаните се фаворити

Денеска ќе се одиграат само четири натпревари со оглед на тоа што се играат само две групи, по една во Унгарија и во Словачка.

Ќе има неколку интересни средби, а дерби дуелот се чини ќе биде Холандија – Исланд на кој ќе се види кој состав ќе биде главен конкурент за првото место во групата. За обложувачниците Исланѓаните се фаворити, но тука се прашуваат и Холанѓаните.

Слична е ситуацијата и меѓу Унгарија и Португалија каде што Унгарците се фаворити на средбата така што доколку се обложувате на Исланд и Унгарија добивката за 100 денари ќе биде 120 односно 125 денари со оглед на малите коефициенти.

Секако имате квоти и со хендикеп, па може да се обидете и со некоја од овие игри. Подолу ги имате сите коефициенти од обложувачниците Mozzart така што ќе можете да ги погледнете.

На сите натпревари од Европското првенство може да се обложувате во спортските обложувачници Mozzart, а комплетната понуда може да ја погледнете ТУКА.

18:00ч

ГЕРМАНИЈА – АВСТРИЈА (Mozzart коефициенти)

ПОРТУГАЛИЈА – УНГАРИЈА (Mozzart коефициенти)

20:30ч

БЕЛОРУСИЈА – ПОЛСКА (Mozzart коефициенти)

ИСЛАНД – ХОЛАНДИЈА (Mozzart коефициенти)