Денеска на терените: Чеховски медведи против Спартак Москва за руско дерби

После викендот во кој имаше солиден број на средби денеска ќе има натпревари во три земји.

Ракомет ќе се игра во Русија, во Данска и во Шведска. Се работи за десетина натпревари, па ќе можете ги видите дуелите кои се на програмата.

Има и интересен дерби дуел меѓу Чеховски медведи и Спартак Москва, па тоа е шанса за да се види интересна средба меѓу тимот кој доминира во последните години во Русија и тим кој сака да го симне од тронот.

ДЕНЕСКА НА ТЕРЕНИТЕ

11:00ч

САРАТОВ – ДИНАМО АСТРАХАН (Русија Супер лига)

14:00ч

ЧЕХОВСКИ МЕДВЕДИ – СПАРТАК МОСКВА (Русија Супер лига)

ТАГАНРОГ – ПЕРМ (Русија Супер лига)

15:30ч

КАУСТИК – КРАСНОДАР (Русија Супер лига)

18:30ч

СКАНДЕРБОРГ – МОРС (Данска 1)

19:00ч

ЛУГИ – РЕДБЕРГСЛИД (Шведска 1)

МАЛМЕ – АЛИНГСАС (Шведска 1)

19:30ч

ЛЕМВИГ – ХОЛСТЕБРО (Данска 1)

НОРДСЈИЛАНД – БЈЕРИНГБРО (Данска 1)

20:00ч

АРХУС – РИБЕ ЕСБЈЕРГ (Данска 1)